18:58 / E Martë, 05 Dhjetor 2023 / k.v

Blerando – Bleros: Jashtë jemi shokë sigurt, ama këtu brenda s’mundemi me qenë (VIDEO)

Blerando dhe Blero kanë biseduar me njëri-tjetrin.

Ata kanë biseduar për mospajtimet që kanë në debate.

Blerando i ka thënë Bleros se “jashtë ne të dy jemi shok, por këtu brenda nuk e mendoj se mundemi me qenë shok të mirë”.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.