19:59 / E Martë, 28 Nëntor 2023 / MSH

Blerando mëson Azemin dhe Ganiun të performojnë vallen e Rugovës

Blerando sot i ka mësuar të vallëzojnë vallen e Rugovës Azemin dhe Ganiun.

Ata sonte do të vallëzojnë në programin festiv për nder të 28 Nëntorit.

Djemtë kanë veshur kostume tradicionale dhe kanë praktikuar vallëzimin në oborr.