20:00 / E Martë, 31 Janar 2023 / AR

Blerim Morina dhe menaxhimi i tij i mediave sociale e bëjnë atë lider në treg

Është e bukur të mësosh për të gjithë ata njerëz që përpiqen të arrijnë përsosmëri falë punës së tyre.

Në disa industri e sektorë janë veçuar profesionistë të talentuar, edhe pse janë të rrallë ata që kanë lenë gjurmë në industrinë e menaxhimit të rrjetet sociale.

E keni menduar se cilat janë arsyet që kanë arritur suksese?

Blerim Morina është njëri nga emrat i cili me punën dhe strategjitë e tij ka arritur të bëhet njëri nga menaxherët më të mirë në rajon.

Ai ka ndihmuar talentet të ndërtojnë karrierë të bujshme duke pasur edhe mundësi të mëdha fitimi.

Me përkushtimin e menaxhimit, ai cilësohet si një nga menaxherët social “më ekspert”.

Si menaxher i “Socialstar” ai ka ‘lulëzuar’ në këtë industri falë aftësive të jashtëzakonshme. Blerimi është bërë njëri nga menaxherët social më të kërkuar në Gjermani, Zvicër, Shqipëri dhe SHBA dhe gjithmonë janë emrat më të shquar nga e gjithë bota që dëshirojnë të punojnë me të./Indeksonline/