10:31 / E Enjte, 07 Korrik 2022 / B O

Boris Johnson pranon të japë dorëheqjen, me një kusht

Boris Johnson ka pranuar të japë dorëheqjen, shkruan BBC.

Ai  dëshiron që në konferencën e partisë të vendoset një udhëheqës i ri konservator dhe dëshiron të qëndrojë si kryeministër deri atëherë. Johnson do të shpallë publikisht dorëheqjen e tij gjatë ditës së sotme.

Një zëdhënës numër 10 tha: “Kryeministri do të mbajë një deklaratë për vendin sot.”