12:34 / E Hënë, 26 Tetor 2020

Brad Pitt mbështet Joe Biden-in në zgjedhjet presidenciale

Brad Pitt ka dalë publikisht në mbështetje të Joe Biden-it pasi ai aktroi në një reklamë të re të fushatës për kandidatin presidencial.

Aktori 56-vjeçar huazoi zërin e tij në një reklamë të re që përfaqësonte ish- nënkryetarin, ndërsa u takua me mbështetës të tjerë amerikanë.

Ylli i Once Upon A Time in Hollywood është i fundit në një varg të gjatë të famshëm, që kanë mbështetur kandidatin, ndërsa u bën thirrje fansave të sigurohen që ata të votojnë.

Mesazhi erdhi pak më shumë se një javë para se qytetarët amerikanë, do të zbresin në kabinat e votimit për zgjedhjet e ardhshme presidenciale të SHBA-së.

Në klip, Bradi mund të dëgjohet duke folur në lidhje me Amerikën që është e hapur për të gjithë.

“Amerika është një vend për të gjithë – ata që zgjodhën këtë qark, ata që luftuan për të, disa republikanë, disa demokratë dhe shumica, vetëm diku në mes”, thotë aktori në klip.