10:28 / E Enjte, 12 Shtator 2019

Brahimaj takon banorët e Hereqit dhe të Novosellës

Kandidati për deputet i AAK-së, Lahi Brahimaj, është takuar me banorët e fshatrave Hereq dhe Novosellë të Gjakovës.

Brahimaj tha se banorët e këtyre fshatrave kanë vendosur që t’i besojnë programit të AAK-së dhe Ramush Haradinajt si lider që ia ktheu dinjitetin vendit.

“Banorët e fshatrave Hereq e Novosellë kanë vendosur për një Kosovë unike dhe jo të copëtuar, për 100% shtet, për liderin që i ktheu dinjitetin vendit, për Ramush Haradinaj kryeministër”, tha ai.