23:39 / E Hënë, 16 Nëntor 2020 / Blerina Racaj

Britania e Madhe është e para në Evropë për nga numri i vdekjeve

21.363 raste të tjera të COVID-19 janë konfirmuar sot në Britani të Madhe dhe 213 persona të tjerë kanë vdekur nga koronavirusi.

21.363 raste të tjera të COVID-19 janë konfirmuar sot në Britani të Madhe dhe 213 persona të tjerë kanë vdekur nga koronavirusi.

Numri i përgjithshëm i të infektuarve që nga fillimi i pandemisë ka tejkaluar 1.39 milion, dhe numri i të vdekurve ka arritur në 52,147, raporton Reuters duke iu referuar të dhënave të qeverisë.

Britania e Madhe renditet e para në Evropë për nga numri i viktimave të koronavirusit.