14:28 / E Martë, 13 Gusht 2019

Budallai i vitit, e pyet policin ku është banka dhe e vendos maskën për të grabitur

Një djalosh ishte veshur me kapelë dhe duke shetitur rrugës, e pyet policin se ku ishte banka.

Polici në mënyrë të kulturuar i tregon dhe për një moment situata shndërrohet në dramë.

Djaloshi e vendos maskën dhe vrapon drejt bankës në tentim për grabitur.

Por reagimi i policit ishte i shpejtë dhe djaloshi u kap. /Indeksonline/