21:41 / E Mërkurë, 17 Tetor 2018 / indeksADMonline

Burri im flet gjatë tërë kohës për kolegen e tij, a duhet të shqetësohem?

Burri im po regjistron numrat e grave në telefonin e tij me emra të burrave.

Ai është shumë i afërt me një kolege në veçanti. Ai e quan atë “gruan e tij të punës” edhe pse ata kanë vetëm një muaj që e njohin njëri-tjetrin.

Unë jam 37 vjeçe dhe ai është 39 vjeç. Kemi qenë të martuar për 15 vjet dhe kemi dy djem të moshës dhjetë dhe tetë vjeç.

Ai tha se e ka regjistruar numrin e koleges së tij me emrin e një burrit, pasi unë isha mërzitur duke e përmendur shpesh atë. Fakti që ai po fsheh numrat a kam të drejtë të shqetësohem më shumë?

Përgjigja:

Unë do të them këtë: Ai do të vazhdojë të fsheh identitetin e saj dhe të grave tjera edhe më tutje.

Si do të ndihej ai nëse ju do e bënit të njëjtën gjë?

E gjithë kjo e largon energjinë nga marrëdhënia juaj, andaj i thoni atij të fshijë numrat e tyre.

Thoni se ndiheni e keq dhe e vetmuar dhe se keni nevojë të dëgjoni më shumë nga ai për dashurinë e juaj./Indeksonline/