19:01 / E Enjte, 20 Qershor 2019

Burri rrah gruan pasi nuk mund të kryente marrëdhënie seksuale sepse vagina e saj ishte vetëm 2 cm

Një grua e sapomartuar u rrah nga burri i saj, sepse vagina e saj e gjatë prej 2 cm e pengonte atë të bënte seks me të.

20-vjeçari, nga Pakistani, zbuloi së pari çështjen e saj duke u përpjekur ta bënin një fëmije pas martesës së tyre.

Burri i saj e rrahu dhe e abuzoi verbalisht atë , para se ta kthente atë të prindërit e saj.

Nëna e saj besonte se ajo kishte një vonesë të përkohshme menstruale dhe vazhdoi me planifikimin e martesës së vajzës së saj.

Pas përpjekjeve për të bërë seks, gruaja u ekzaminua nga mjeku i saj, i cili gjeti se vagina e saj ishte e ‘verbër’ dhe vetëm 2 cm në gjatësi, shkruan Daily MAIL.

ÇFARË ËSHTË NJË SEPTUM VAGINAL?

Një seksion vaginal është kur sistemi riprodhues femëror nuk zhvillohet plotësisht, duke lënë një mur ndarës të indeve brenda vaginës.

Ekzistojnë dy lloje të ndryshme të gjendjes – sekti vaginal gjatësor (LVS) i cili shkon vertikalisht dhe seksioni vaginal (TVS) i cili shkon horizontalisht.

Shumë vajza nuk e kuptojnë se kanë një seksion vaginal derisa të arrijnë pubertetin ose kur ato bëhen seksualisht aktive dhe ndiejnë dhimbje gjatë seksit.

Disa gra me një seksion vaginal kurrë nuk kanë simptoma, transmeton Indeksonline.

Mjekët nuk janë të sigurt se çfarë shkakton këtë fenomen, por ata e dinë se ndodh kur personi po zhvillohet si një fetus në mitër.

Shifrat sugjerojnë rreth një në 72,000 gra që kanë një seksion vaginal transversal.

Ajo u diagnostikua me septum vaginal – kur sistemi riprodhues nuk zhvillohet plotësisht dhe lë një mur ndarës të indeve brenda vaginës./Indeksonline/