15:39 / E Shtunë, 14 Prill 2018

A�anta e cila nuk ua dA�mton kurrizin, kushton vetA�m 50 dollarA� (Foto)

NA� njA� raport tA� bA�rA� nA� AmerikA�, 75% tA� amerikanA�ve kanA� probleme tA�rA� jetA�n me shpinA�. Arsye pA�r kA�tA� thuhet se A�shtA� bartja e A�antave joadekuate.

PA�r kA�tA� Kickstarter ka prodhuar njA� A�antA� tA� quajtur SuperStraps e cila A�shtA� me tA� gjitha standardet.

NA� kA�tA� A�antA� pesha e shpinA�s bartet nA� pesA� sipA�rfaqe trupore. Poashtu rripat e saj sjellin peshA�n nA� krah, dhe jo nA� boshtin kurrizor. Shiritat peshues sigurojnA� qA� nuk lA�nA� gjurmA� nA� krahA� pasi qA� janA� tA� butA� me vakum.

Kjo A�antA� A�shtA� testuar edhe nga neurokirurgA�t dhe A�shtA� vlerA�suar lart. A�mimi i saj A�shtA� vetA�m 49 dollarA�./Indeksonline/