15:44 / E Premte, 22 Janar 2021 / OSH

Carbi B bën paruke për fansen 11 vjeçare që ka kancer

Ne e dinim se seria e re e Cardi B në Facebook do të sillte shumë të qeshura, por nuk po prisnim lot.

Në episodin e 21 janarit të “Cardi Tries” (Cardi provon), në të cilën reperja fillon përvoja të reja jashtë aftësive të saj të zakonshme, Cardi mëson artin e krijimit të një paruke dhe i dhuron produktin e saj përfundimtar një fanse të re që ka kancer.

Reperes i bashkohet shoqja e saj Kway dhe stilisti dhe prodhuesi i parukeve Tokyo Stylez në ‘Giovanni & Son Human Hair’, ku grupi merret me gjithë procesin – nga larja deri te endja e copave të flokëve së bashku.
Pas përfundimit, të cilën Cardi pranon se është shumë më e vështirë se sa duket, teksa tregon se një fanse e saj do ta marr parukën.

“Parukat janë të shtrenjta”, tha ajo. “Unë jam me të vërtetë e lumtur që paruka që bëra sot do të dhurohet. Shpresoj që t’i shkojë dikujt shumë të veçantë”.

https://fb.watch/3aDxfQ9CJh/