10:20 / E Mërkurë, 19 Shkurt 2020

Ceremonia e dorëzimit dhe hapjes së ofertave- shitja përmes likuidimit 54

Agjencia Kosovare e Privatizimit sot po e mbanë ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve përmes Likuidimit nr.54.

Pranimi i ofertave ka nisur nga ora 10:00 deri në orën 12:00 në Sallën e Konferencave të Hotel Grand, Prishtinë.

Ndërsa hapja e ofertave do të filloj në orën 12:30.