15:36 / E Martë, 20 Gusht 2019 / indeksADMonline

Ceremonia e hapjes së ofertave të shitjeve nëpërmjet likuidimit nr. 49

Agjencia Kosovare e Privatizimit, nesër (21 gusht 2019) mban ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve nëpërmjet likuidimit nr.49. në të cilën janë 132 asete.

Pranimi i ofertave do të bëhet duke filluar nga ora 10:00 deri në orën 12:00 në sallën e konferencave – hoteli ”Grand”, në Prishtinë.

Ndërsa hapja e ofertave do të fillojë në orën 12:30.

Siç jeni njoftuar tashmë , që nga kjo valë e shitjes se aseteve, agjencia do të zbatojë rregullat e reja të thjeshtuara të tenderit, të cilat lehtësojnë procesin e ofertimit.

Rregullat e tenderit janë të publikuara në ueb faqen e agjencisë:

http://www.pak-ks.org/page.aspx?id=1,72

Mediat janë të ftuara ta ndjekin gjithë ceremoninë e pranimit, hapjes së ofertave dhe shpalljes së çmimeve më të larta.