13:16 / E Diele, 22 Shtator 2019

Çfarë do të thotë seksi për gratë

Shumë gra e shohin seksin si formën më të thellë të dashurisë dhe lidhjes.

Por mënyrat me të cilat gratë përjetojnë  dhe shprehin seksualitetin e tyre shpesh janë shumë të ndryshme nga partnerët e tyre meshkuj.

Seksi fillon në mendje

Burrat shpesh zhgënjehen që grat nuk e dëshirojnë sikuse meshkujt mirëpo trupi i saj është ndryshe për shkak të hormoneve. Kur ajo mendon të jetë me dikën atëherë dëshira për marrëdhënie është më e lartë.

Seksi është një aspekt i dashurisë

Seksi, biseda, puna së bashku, administrimi i një shtëpie dhe familja si ekip, ndjenja e vlerësuar, festimi i festave, dhënia dhe marrja e dhuratave dhe dashuria mund të përfshijnë të gjitha dashurinë për një grua, seksi është vetëm një pjesë, jo faktori përcaktues. Marrja e dashurisë mund të rrjedhë nga ngrohtësia që ajo ndjen në marrëdhënie, por nuk është domosdoshmërisht burimi i nxehtësisë.

Intimiteti emocional i kombinuar me intimitetin seksual është kombinimi që krijon një martesë ose partneritet pasionant./Indeksonline/.