18:59 / E Enjte, 07 Nëntor 2019

Çfarë duhet të bëni nëse e keni tepruar me ngrënien e ëmbëlsirave

Sasia e madhe e sheqerit ju bënë të ndiheni i zemëruar dhe të kërkoni më shumë ëmbëlsira të tjera sepse rritet presioni i gjakut.

Por ka disa këshilla praktike se çfarë duhet të bëjmë:

Konsumoni protetin dhe fibra. Diçka që ndihmon për ta stabilizuar presionin e gjakut janë mollat, gjalpa e arrës, vezët e ziera apo më shumë perime.

Bëni stërvitje fizike më shumë.

Konsumoni ushqime biotike.

Mos i humb