13:26 / E Enjte, 18 Nëntor 2021 / FG

Çfarë është tregtimi në Forex?

Forex, i njohur si tregtimi i këmbimit valutor ose FX, është konvertimi i një monedhe në një tjetër.  Është një nga tregjet më të tregtuara në mënyrë aktive në botë, me një vëllim mesatar ditor tregtar prej 6.6 trilion dollarësh.

Arianittfx hedh një vështrim më të afërt në gjithçka që ju duhet të dini rreth Forex, duke përfshirë atë që është, si e tregtoni atë, si të menaxhoni rrezikun dhe si do të jeni sa më të suksesshëm gjatë punës tuaj, të bëheni një tregëtar me prespektivë i këtij rrjeti global.

Arinaittfx çdo muaj organizon kurse në tre grupe të ndara, kursi zgjatë një muaj me vijueshmëri prej 3 herë në javë.