15:36 / E Enjte, 29 Mars 2018 / indeksADMonline

Çfarë mendojnë meshkujt për seksin në takimin e parë

Pyesim veten nëse duhet të prisni para se të hidheni në shtrat me dikë, dhe kemi folur për atë se sa njerëz e kanë bërë këtë në takimin e parë.

Çfarë mendojnë meshkujt – pasi të përfshihen dhe a janë gati për veprim tani? Shumica e meshkujve thonë se nëse i pëlqen e dashura, atëherë do të flinin së bashku në takimin e parë edhe pse kjo sipas tyre nuk është e obligueshme.

Ekspertët thonë se meshkujt kanë mendimet të ndara sa i përket çështjeje dhe më tepër është çështje e shijes individuale.

A ka djem që dëshirojnë të flenë me një femër dhe pastaj të kalojnë te tjetra në mëngjes? Ekspertët thonë se kjo sigurisht që është një nga gjërat që e para për të cilat duhet menduar kur të dalim në takim për herë të parë, transmeton KosovaPress.

Nëse bëhet fjalë për një mashkull të pjekur, seksi në takimin e tij të parë nuk do të vrasë interesin për femrat. Seksi i keq në takimin e parë mund të ndikojë që meshkujt të heqin dorë nga vazhdimi i lidhjes, dhe femrat duhet të presin para se të hyjnë në lidhje të jenë të bindura se ai i dashuron me të vërtetë dhe se nuk dëshiron seks vetëm për një natë.

Temat: