14:22 / E Mërkurë, 14 Mars 2018 / indeksADMonline

Çfarë nuk vërejnë meshkujt gjatë seksit?

Sipas Ian Kerner, autori i librit “Ajo vjen së pari”, shumica e meshkujve nuk shohin ose nuk mendojnë shumë gjatë seksit.

Gjatë seksit ndodhin një sërë procesesh neurokimikale – lirohet hormoni oksitocina, testosteroni, dopamina, të cilat nuk lejojnë perceptim shumë të madh.

Këtu janë disa gjëra që i ngarkojnë femrat, por të cilat burrat nuk do t’i vënë re.

1. Forma e gjinjve tuaj Edhe pse ju duket se keni gjinjtë asimetrik, ai këtë me siguri nuk do ta vërejë.

2. Lëkura Natyrisht, ne të gjithë duam lëkurë të përsosur dhe të butë, por ne e dimë se nuk është gjithmonë ashtu. Mos u shqetësoni, ai nuk do ta vërejë edhe këtë.

3. Këmbët tuaja nuk janë të depiluara si duhet? Nëse qimet tuaja nuk janë shumë të rritura, mos u shqetësoni.

4. Aroma natyrale Nëse jeni trashur pak, besoni apo jo, kjo do të jetë shumë më seksi për të.

5. Celuliti dhe shenjat e shtrirjes Keqkuptimi më i madh femëror.

6. Kam shtuar kilogramë Vetëm ju mund ta vini re këtë.

7. Grimi dhe stili i flokëve Askush nuk pret që të jesh e përsosur.

Temat: