20:22 / E Enjte, 19 Shtator 2019

Çfarë raporte kanë Kate dhe Meghan?

Ka shumë shkrime, spekulime dhe artikuj që Meghan Markle dhe Kate Middleton nuk kanë aspak raporte të mira.

Sipas një burimi mbretëror për Us Weekly, thotë se Meghan dhe Kate “kurrë nuk do të jenë miket më të mira, por ata shoqërohen”, ndërsa një burim i dytë tha se ato nuk do të jenë super të afërta sepse janë “nga dy botë krejtësisht të ndryshme”.

Image result for kate middleton meghan markle

“Meghan ka këtë ndjenjë të izolimit në Britani të Madhe, si subjekt i mediave mizore britanike. Duart e saj janë të lidhura dhe nuk lejohet të mbrohet. Ka qenë shumë e vështirë ”. – thotë një burim.

Fakti që ato vinë nga botë të ndryshme, ka ndikuar në raportin e tyre dhe se dyshja nuk mund të jenë ‘shoqe të ngushta’. Është një raport që nuk mund ta aktrosh, sepse shoqëria vie si diçka e natyrshme.

Image result for kate middleton meghan markle

Mirëpo, kjo nuk do të thotë që dukeshat kanë probleme me njëra tjetrën, sepse shumë shpesh janë parë në shoqërinë e njëra tjetrës të buzëqeshura dhe duke biseduar.

Image result for kate middleton meghan markle