07:57 / E Martë, 07 Qershor 2022 / AR

Çfarë të duhet në jetë? Këto pozicione perfekte për seksin oral

Ke përpara një penis/ vaginë dhe nuk di ç’të bësh, sepse të kanë mbaruar të gjitha idetë? I ndodh edhe më të mirëvë/ ave. Ama, Anabel nuk të lë në baltë as këtë herë, pasi të tregon disa pozicione, për mega kënaqësi.

Përpara fytyrës
Çfarë të duhet në jetë? Këto pozicione perfekte
Ky pozicion të ndihmon shumë në kontrollin e intesitetit me të cilin do të penetrosh me gjuhë.

Besoji instikteve
Çfarë të duhet në jetë? Këto pozicione perfekte
Merre situatën në duar, rehatoje partnerin (në krevat ose karrige), lidhi sytë dhe nis me pasionin e duhur.

Sipër teje
Çfarë të duhet në jetë? Këto pozicione perfekte
Kjo “teknikë” është super eksituese dhe ti mund të bësh më të mirën duke bashkëpunuar me duart.

69
Çfarë të duhet në jetë? Këto pozicione perfekte
Ky pozicion është fantastik dhe për më tepër, të ndihmon me fleksibilitetin.

Spiderman
Çfarë të duhet në jetë? Këto pozicione perfekte
Seksi oral nuk të garanton shumë pamje, ama ky pozicion i lejon partnerit një fushëpamje shumë * të zjarrtë* të trupit tënd. Gjithashtu, i lejon të të prekë në zonat intime, fare thjesht.