12:45 / E Martë, 13 Shkurt 2018

Chemical Peeling zgjidhja më e mirë për dëmtimet e lëkurës së fytyrës

Me kalimin e kohës, lëkura jonë ndryshon dhe faktorët e ndryshëm na lënë pas dëmtime dhe shenja të padëshiruara.

Swiss Medical & Health Center me dermatologen Allma Kocinja ju këshillon që për këto pakënaqësi të provoni trajtimin‘’Chemical Peeling’’.

Kjo metodë do t’iu largoj qelizat e vdekura të lëkurës duke aplikuar një substancë kimike në fytyrën tuaj.

Pas kësaj procedure, lëkura është më e lëmuar, më e tonifikuar dhe më e freskët. Ky trajtim do të zvogëloj rrudhat e theksuara nën sy dhe rreth gojës, bashkë me shenjat nga dëmtimi i diellit.

Gjatë procesit të rigjenerimit, lëkura është e ndjeshme ndaj diellit dhe për këtë arsye dimri është stina ideale për të provuar ‘’Chemical Peeling’’.

Me këtë rast mund të përfitoni edhe nga oferta dimërore në Swiss Medical & Health Center për një trajtim efikas.

Swiss Medical & Health Center

Sheshi Nëna Terezë p.n.

Hymja te Banka Ekonomike

10000 Prishtinë

038-220000122 medical@sdhprishtina.com