00:00 / E Hënë, 08 Gusht 2022 / AR

Chiara Ferragni dhe Fedez postuan një foto dhe gjejeni kush është kush!

Chiara Ferragni dhe Fedez kanë nisur pushimet në Spanjë. Të dy janë shumë aktivë në rrjetet sociale, duke postuar situatat nga përditshmëria.

Nuk mungojnë as momentet qesharake, ku tanimë përfshihen dhe fëmijët e tyre. Së fundmi kanë postuar një foto që më tepër se e tillë quhet “iluzion optik”.

Kush është Chiara, kush është Fedez, e dalloni dot?