11:18 / E Mërkurë, 22 Gusht 2018

Çifti humb peshë drastikisht, lë pa fjalë tashmë me pamjen

Një çift janë dashuruar kur në trupin e tyre kishin shumë më shumë kile se që duhej.

Por në një moment në jetën e tyre ata kanë kuptuar se mënyra e jetesës po ju ndikon në shëndetin e tyre, duke vendosur që të heqin dorë nga veset e këqija.

Brumërat, ëmbëlsirat, pijet me sheqer dhe alkoolike ata i kanë hequr nga lista e ushqimeve. Kurse për më pak se një vit ata kanë arritur këtë pamje mbresëlënëse që kanë tani.

Më poshtë mund të shihni video-n së bashku me ndryshimet./Indeksonline/

Mos i humb