19:03 / E Premte, 24 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Cila pjesë e ditës është më e përshtatshmja për ushtrime

Një studim i fundit amerikan tregon se koha më e mirë për ushtrime është në mëngjes, pasi një regjim i tillë sjell dobi të shumëfishta.

Ushtrimet në këtë kohë të ditës janë më të përshtatshme për rritjen e numrit të neuro-transmetuesve.

Po ashtu, ushtrimet herët në mëngjes kontribuojnë në përmirësimin e aftësive njohëse.  Përveç dobësimit, ushtrimet në mëngjes është efikas dhe për ndërtimin e masës muskulore.