18:28 / E Enjte, 24 Nëntor 2022 / MSH

Cilat shenja të horoskopit janë bashkëshortë më të mirë

Diskutohet shumë se cili është partneri perfekt, shpesh ndërtohet një imazh idealist, megjithatë, pavarësisht nga çdo gjë, fakti është se femrat zakonisht dëshirojnë sigurinë, edhe pse janë shumë të afta të jetojnë të pavarura, disi ajo anë emocionale është gjithmonë e rëndësishme.

Kjo është arsyeja pse gratë duan dikë tek i cili mund të mbështeten dhe dikë që do të jetë mbështetja e tyre absolute në gjithçka, dhe veçoritë astro gjithashtu mund të jenë të dobishme në këtë kërkim. Ja cilat janë shenjat e zodiakut si bashkëshortët më të mirë:

Demi

Pjesëtarët e kësaj shenje janë të vendosur dhe besnikë. Këta burra nuk duan të tradhtojnë, ata e duan stabilitetin e tyre dhe rrallë do të duan ta shqetësojnë atë. Gratë që janë të martuara me një burrë Demi mund të konsiderohen me fat, sepse Demi do ta respektojë gruan e tij për pjesën tjetër të jetës së tij.

Demi është i lehtë për t’u folur dhe nuk duan asgjë më shumë se të jetojnë jetën e tyre si partnerë të përkushtuar ndaj gruas që duan.

Shigjetari

Një burrë Shigjetar është jashtëzakonisht romantik dhe do të bëjë të pamundurën për ta bërë të lumtur gruan që do. Ai është një partner besnik dhe i dashur, edhe pse ndonjëherë mund të jetë paksa xheloz.

Nëse e doni dhe e vlerësoni këtë njeri, do të thotë se do të keni në krah një person me zemër dhe shpirt të madh dhe është e vështirë të gjesh dikë që do të na bëjë të kuptojmë se ai na pëlqen aq sa Shigjetari.

Peshqit

Meshkujt e Peshqve e marrin shumë seriozisht rolin e tyre si partnerë dhe janë të përkushtuar ndaj idesë se duhet të sigurojnë financiarisht shtëpinë, por edhe të jenë partnerë romantikë.

Ata do të sjellin lule, do të gatuajnë darkë dhe do t’i dhurojnë gruas që duan orgazmën e jetës, dhe pavarësisht se janë tepër të ndjeshëm ndonjëherë, të paktën ju e dini se ata gjithmonë do të bëjnë më të mirën për t’ju bërë të lumtur.