16:29 / E Mërkurë, 11 Shtator 2019

Çitaku për 11 shtatorin: Kujtimi juaj do të vazhdojë në zemrat tona

Vlora Çitaku, ambasadorja e Kosovës në SHBA, kujton rrëzimin e kullave binjake më 11 shtator të 2001-së.

Ajo tha se tani janë 18 vjet pas sulmeve dhe se mendimet tyre janë me viktimat.

“Sakrifica juaj nuk u bë e kotë. Kujtimi juaj do të vazhdojë të jetë në zemrat tona përgjithmonë”, ka shkruar Çitaku në rrjetin social Facebook.