19:30 / E Martë, 09 Gusht 2022 / AR

Çka tha Rudina që fansat po mendojnë se është shtatzënë

Rudina Dembacaj ka hapur një bisedë virtuale me ndjekësit duke treguar se është dënuar të qëndrojë shtrirë.

“Do bisedojmë pak? Se më kanë dënuar të rri shtrirë!”, shkruan Rudina dhe menjëherë ndjekësit e kanë pyetur për gjendjen e saj shëndetësore, ku dikush ka dyshuar për një “rrezik shtatzënie.”

Por Rudina sqaroi se ka një tjetër problem: “Jo nuk kam rrezik shtatzënie! Kam muskulin piriformis që prek nervin shiatik dhe nuk ec dot”, tha aktorja duke shtuar se nuk ende asnjë përmirësim.