08:05 / E Enjte, 19 Nëntor 2020 / R

Ç’kanë menduar gratë pas seksit me dikë me penis të vogël

Një debat i lashtë sa vetë jeta: penis i madh apo i vogël? Në fund të ditës përgjigja është kaq relative, sa ky diskutim tingëllon fare i kotë. Gjithsesi, nëse jeni kureshtarë të dini ç’mendojnë gratë që kanë provuar seks me dikë me penis të vogël, vazhdoni të lexoni më poshtë:

1.

Ishi im e kishte të madh, por seksi ishte i mërzitshëm dhe shpesh nuk dinte të performonte mirë. I dashuri im i ri nuk e ka aq të madh, por seksi është gjithmonë i paparë, eksitues dhe argëtues.

2.

Mendoj se penisët e vegjël janë seksi për t’u parë dhe nuk kam frikë ta pranoj.

3.

Preferoj të bëj seks me djem me penis të vogël, nëse është shumë i gjatë më dhemb.

4.

Preferoj djem me penis të vogël. Duhet të dinë si ta përdorin gjithsesi. Kur bëhet siç duhet, seksi është art.

5.

Penisi i madh është i bukur për t’u parë, por kur bëhet fjalë për personin me të cilin dua të fle, preferoj burrat me penis të vogël.

6.

Preferoj penisin e vogël, sepse dua të ruaj ngushtësinë. Askush nuk do të shohë dikë me buzë të zgjeruara.

7.

Mund të më kënaqin po aq sa penisi i madh.

8.

Penisi i madh ma shpif dhe më bën të ndihem e çuditshme. Preferoj një penis të vogël çdo ditë.

9.

Më pëlqejnë në fshehtësi penisët e vegjël, sepse duken bukur. Nuk ia kam thënë kurrë këtë një djali, sepse nuk dua t’i përkëdhel egon.

10.

Penisi i vogël është më i thjeshtë për të punuar. Shtirem sikur më pëlqen i madh përpara shoqeve të mia.

11.

Nuk të dhemb aq shumë dhe seksi oral nuk është shumë i sikletshëm.

12.

Jam trupvogël dhe preferoj penisin e vogël, sepse i madhi nuk është aspak i rehatshëm.

13.

Përmasat nuk kanë rëndësi! Penisi i vogël është më i mirë.

14.

Seksi me një burrë me penis të vogël ka qenë më i miri që kam provuar ndonjëherë.

Burimi: Buzz Feed