07:13 / E Hënë, 26 Shtator 2022 / MSH

Çmimet e naftës, të pandryshueshme me ditën e djeshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka njoftuar se çmimet tavan për derivatet e naftës do të jenë të njëjta me ditën e djeshme.

Kështu, sipas MINT, çmimi maksimal i lejuar për produktin Dizel është 1.60 euro për litër.

Në anën tjetër, çmimi maksimal i lejuar për produktin Benzinë është 1.34 euro për litër, ndërsa për Gas është 0.75 euro për litër.

No photo description available.