15:08 / E Enjte, 26 Janar 2023 / B O

Çmimi i banesave pritet të rritet së shpejti, kapni ofertën e momentit për kompleksin e ëndrrave

Çmimi i blerjes së banesave pritet të rritet gjatë vitit 2023. Ky fenomen ka kapluar të gjitha produktet e të gjithë sektorëve dhe pritet ta prek edhe më shumë ndërtimtarinë.

Por, kompleksi fantastik në Prizren “Park Hill Residence” në Prizren vazhdon të operoj në treg me ofertat më të mirë dhe më joshëse për blerësit.

Aty ku do t’i kesh të gjitha, rehati, gjelbërim, luks, siguri e deri te dizajnët ma atraktive dhe kreative në botë, i gjeni tashmë në Park Hill Residence, Prizren.

Me apartamente luksoze, të ndërtuara dhe dizajnuara me shije, duke filluar nga 81m2 deri në 250m2 e bëjnë Park Hill Residence vendin më të kompletuar për familjen tuaj.

Pishina, palestra, restauronte, e shumë e shumë hapësira të tjera që do të mund t’i gjeni përbrenda kompleksit do ta bëjnë jetën tuaj ma të kompletuar.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni disa foto dhe video nga rezidenca në fjalë, ku do të mund të njoftoheni me afër më mrekullinë e saj e po ashtu do të mund të qaseni edhe në informata direkt si numrat kontaktues, adresat elektronike etj.

Mjekë, artistë, profesionistë dhe mërgimtarë të shumtë kanë filluar investimet në këtë komplek përrallor që është një nga më të veçantit në Kosovë.