10:37 / E Mërkurë, 10 Prill 2019 / indeksADMonline

Comodita Home sjell ofertën më atraktive: Blej Dyshek Soft me 50% zbritje dhe përfito dhuratë

Gjumi është një nga shtyllat e shëndetit të njeriut. Është e rëndësishme të flemë në një ambient të pastër, të rehatshëm e të shëndetshëm në mënyrë që gjatë ditës të jemi sa më të ç’lodhur dhe produktiv. Për këtë Comodita Home ofron llojshmëri dyshekësh me cilësi të pakrahasueshme.

Tashmë jemi në stinën e pranverës dhe fundjavat më të mira kalohen në natyrë. Prandaj, Comodita Home si gjithmonë ofron zgjidhjen e përkryer që ju të kaloni kohë të bukur në çfarëdo ambienti me familjen dhe miqtë tuaj në rehatinë e produkteve Comodita.

Comodita Home si çdo herë për kënaqësinë e klientëve sjell ofertat më atraktive. Ju keni mundësinë të bleni dyshekun Soft me 50% zbritje dhe të merrni falas dyshek pikniku Guest Fold katërpalësh.  

Comodita Soft cilësohet si dyshek mesatarisht i butë, 3 shtresor i përbërë nga shkumë poliuretani me dendësi të ndryshme. Ky dyshek i ofron mbështetje ideale trupit dhe ju mundëson të bëni gjumë të qetë.  Guest Fold, dyshek me funksionalitet të dyfishtë, mund të përdoret i palosur si një divan dhe i shpalosur si dyshek i rehatshëm për t’u shtrirë. Ky dyshek i përbërë nga shkuma poliuretane me dendësi adekuate, i ofron trupit mbështetjen e duhur në cilindo funksion që ju e përdorni. Mbështjellësi me mikrofibra hiqet lehtë për t’u pastruar.

Përjetoni rehatinë e dyshekëve Comodita brenda dhomës tuaj të gjumit, dhe jashtë saj.