18:36 / E Martë, 24 Nëntor 2020 / Blerim

Çorapet e veçanta të presidentit të ardhshëm të Amerikës Joe Biden

Presidenti i zgjedhur i SHBA-së, Joe Biden gjatë një takimi më në teatrin “The Queen” kamerat kanë kapur një detaj në veshjen e tij. Bëhet fjalë për çorapet që ka veshur ku dallon ngjyra blu por në to janë qëndisur disa qen të vegjël.

Biden edhe më parë e ka treguar hapur dashurinë e tij për kafshët dhe veçanërisht për qentë. Ai vetë ka dy qenë Champ dhe Major, të cilët pas fitimit të zgjedhjeve u hapi dhe rrjete sociale si Instagram dhe Twitter.

Chemp Biden e ka marrë që në vitin 2008 ndërsa Majorin e ka birësuar para dy viteve në një azil në Delaëare. Qentë e tij janë 12 vjeç dhe tjetri vetëm 2 vjeç.