19:35 / E Mërkurë, 12 Gusht 2020

Cricket sjell remix këngën ‘Pa fat’ të kënduar dikur nga Sinani dhe Nora

Cricket njihet për rikrijimin e këngëve të shumta që dikur ishin hit.

Së fundi Cricket bashkë me Numën sollën të realizuar në (remix) këngën ‘Pa fat’ e kënduar dikur nga Sinani dhe Nora.

Kjo këngë tingëllon mjaftë mirë edhe në këtë version, e pa dyshim i bën njerëzit të jenë nostlagjik për kohën e dikurshme kur kjo këngë dëgjohej gjithandej./Indeksonline/