21:37 / E Hënë, 18 Janar 2021 / Ç.Q

Çudia e 2021-tës, amerikani hynë në operacion për t’u bërë më i gjatë

Një burrë në ShBA i është nënshtruar një operacion për zgjatjen e gjymtyrëve për t’u rritur.

Ai është rritur nga 1.55cm në 1.85cm, transmeton Indeksonline.

Alfonso Flores, nga Dallas, Texas, kishte ëndërruar të ishte i gjatë që kur ishte fëmijë dhe tashmë ëndërra e tij është realizuar falë Dr. Kevin Debiparshad i Institutit The LimbplastX në Las Vegas.

Duke shpjeguar pse ai vendosi të shëndoshet për procedurën e pazakontë, 28-vjeçari tha për FEMAIL : “Unë e di se 1.55cm’është një lartësi e madhe, dhe shumë njerëz do të dëshironin të ishin kaq të gjatë, por unë doja vetëm pak më shumë”, u shprehë ai./Indeksonline/

Alfonso ishte tashmë mjaft i gjatë përpara op.  Kredia: Instituti LimbplastX
Para operacionit
Ai është i kënaqur me rezultatet.  Kredia: Instituti LimbplastX
Pas operacionit