21:02 / E Shtunë, 18 Mars 2023 / C E

Dani: Afrim Muqiqi është i vogël për mua – tensione mes artisteve

Ramadan Krasniqi ishte i ftuar n’Kosove show ne emisionin e fundit.

Dani ka shperthyer keq per kolegun dhe shokun e dikurshem.

“Ai, Afrimi kurr nuk mund te flas me mu perjete , eshte shume i vogel per mu se ka rrejt”, tha Ramadan Krasniqi.

Shkaku i prishjes ne mes tyre thuhet te jete nje mbremje muzikore .

Deri tani nuk ka pasur asnjë reagim nga Afrim Muqiqi.