10:34 / E Hënë, 16 Shtator 2019

Dashnorët më të mirë spanjollët, më të kqinjtë gjermanët

Një prej stereotipeve më të famshëm në botë është se francezët janë romantikë dhe dashnorë të shkëlqyer. Por sa e vërtetë është kjo?

Një studim i “Global Search” ka pyetur 15 mijë femra për të zbuluar se cilët janë dashnorët më të mirë dhe më të këqinj, bazuar në kombësinë e tyre.

Sipas rezultateve, vendin e parë e marrin spanjollët duke vijuar më pas me brazilianët dhe italianët renditen të tretët. Ndërsa stereotipi i francezëve bie poshtë pasi renditen në vendin e katërt.

Sa i përket dashnorëve më të këqinj, listën e kryesojnë gjermanët. Gratë e kanë bërë këtë vlerësim duke thënë se mbajnë shumë erë.

Shikoni më poshtë listën e dashnorëve më të mirë dhe më të këqinj në botë:

Më të mirët

1. Spanjollët

2. Brazilianët

3. Italianët

4. Francezët

5. Irlandezët

6. Afrikanët e Jugut

7. Australianët

8. Zelandezët

9. Danezët

10. Kanadezët

Më të këqinjtë

1. Gjermanët- (Mbajnë erë)

2. Anglezët- (Janë dembelë)

3. Suedezët – (Janë të shpejtë)

4. Hollandezët– (Duan të kenë kontroll)

5. Amerikanët – (Shumë të egër)

6. Grekët – (Shumë romantikë)

7. Skocezët– (Bërtasin shumë)

8. Turqit – (Djersijnë shumë)

9. Rusët – (Kanë shumë qime)