75 Mall Live Search
08:39 / E Shtunë, 18 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Dashuria mes motrës dhe vëllait, nuk ndalojnë së përqafuari pas përfundimit të mësimin [Video]

Ava është vogëlushja nga Shtetet e Bashkuara, që kërcen nga gëzimi sapo e sheh TJ, se po zbret nga autobusi që e kthen nga shkolla.

Me të njëjtën dashur e pret takimin edhe vëllai saj, ndërsa e përqafon dhe nuk e lëshon nga krahët.

“E tëra që duan, është që ata të jenë të përkushtuar dhe të ndihmojnë njëri tjetrin. Prindërit duhet t’i mësojnë të luftojnë dhe të falin, tjerat mësohen vet”, ka thënë babai i fëmijëve.

Videoja është shpërndarë me mijë herë, vetëm në orët e para të postimit, duke u komentuar lidhja mes tyre, teksa fëmijët e kësaj moshe janë zakonisht shumë xheloz.