23:31 / E Martë, 19 Dhjetor 2017 / indeksADMonline

Dashuria për familjen e besimi fetar, faktorë të jetëgjatësisë

Zakonisht thuhet se çelësi për të jetuar gjatë është një dietë e shëndetshme dhe shumë stërvitje.

Por, për ata që dëshirojnë të arrijnë 100 vjet, duket se një vendosmëri e vazhdueshme për të vazhduar jetën me plot sfida, mund të na mbajë gjallë.

Duke pasur një perspektivë pozitive, kokëfortësia dhe vazhdimi i mbajtjes së të qenit të zënë mund të jetë çelësi për një jetë të gjatë, sugjeron një studim i ri.

Dashuria për familjen, një etikë e fortë pune dhe besimi fetar gjithashtu ishin faktorë kyç që kontribuojnë në një jetë 100 vjeçarje të shëndetshme.