15:02 / E Mërkurë, 11 Shtator 2019

Daut Haradinajt i bëhet pritje madhështore në Fushë Kosovë

Daut Haradinaj ka prezantuar aderimin e disa të rinjve në Fushë Kosovë. Kandidati për deputet nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka thënë i është mirënjohës të gjithëve për energjinë e madhe për 100% shtet.

“Njerëz të mirë dhe rini e shëndoshë në Fushë Kosovë sot ju bashkuan konceptit 100%.
Vëllaznim Maloku edhe pse i rritur pa babë, ai u rrit dhe u edukua në frymën e tij prej luftëtari Dëshmor.
Ju jam mirënjohës të gjithëve për energjinë e madhe për shtet 100%.
Na priftë e mbara” shkruan Haradinaj në njoftim.