14:15 / E Martë, 16 Janar 2018

Del aplikacioni më i ri i cili përcakton rregullat para se të bëni dashuri!

Një kompani holandeze bëri një aplikim nën emrin LegalFling. Sipas faqes së internetit të aplikacionit, i lejon përdoruesit të dërgojnë kërkesa për pëlqim për marrëdhënie seksuale me përdoruesit e tjerë, pasi “seksi duhet të jetë argëtues dhe i sigurt”.

Përveç kërkesës që mund të transmetohet në pëlqimin e kërkuar me seksin, app mund të dërgohet, apo ngritur, lista e preferencave seksuale, si dhe ajo që është e lejuar dhe çfarë nuk është, sipas Independent britanik, transmeton Indeksonline.

Si një shembull, në qoftë se partnerët seksualë pranojnë  për tu filmuar gjatë seksit, ose përdorimi i gjuhës eksplicite, që janë të detyruar të përdorin një prezervativ pwr shkak  të sëmundjeve seksualisht të transmetueshme. /Indeksonline/

Për ta hapur aplikacionin klikoni Këtu