19:26 / E Diele, 10 Shkurt 2019

Diabeti më ka shkaktuar probleme me ngritje- tani nuk mund të përmbush kërkesat e gruas në shtrat

Për shkak të diabetit unë përdora shumë ilace dhe mora edhe ineksione, por tani kam probleme serioze me ngritjen.

Unë jam 36 vjec dhe i martuar, gruaja ime është 32 vjec dhe ne kemi qenë së bashku për tetë vjet.

Për shkak të natyrës së operacionit, tani kam probleme dhe penisi im nuk ngritet dhe edhe nëse ndodh, duket shumë më i vogël se që ka qenë.

Kam frikë se edhe kur jam i aftë për seks, nuk jam në gjendje t’i jap gruas sime atë që ajo ka dëshirë.

Hera e fundit kur e kem menaxhuar sic duhet seksin ishte para 2 viteve.

Përgjigje:

Problemet e ngritjes janë të zakonshme për meshkujt me diabet, por seksi i mirë nuk duhet të jetë mbi marrëdhëniet- sidomos për gratë.

E vlerësojë se seksi i plotë ka një rol simbolik në shumë marrëdhënie.

Por sëmundja juaj nuk do të thotë se ju nuk mund të eksploroni të gjitha mënyrat tjera që ju dhe bashkëshortja juaj mund t’i jepni njëri-tjetrit kënaqësi seksuale./Indeksonline/