11:16 / E Mërkurë, 14 Gusht 2019

Digjet një veturë në fshatin Shkabaj

Është djegur një veturë e tipit Golf 2, sot rreth orës 10  në fshatin Shkabaj afër Prishtinës.
Policia dhe zjarrfikësit kanë dalë menjëherë në vendin e ngjarjes, duke e fikur zjarrin. Sipas  informacioneve të dëshmitarëve nuk ka të lënduar dhe për momentin policia dhe zjarrëfiksit janë duke e tërhequr makinën dhe pastruar rrugën.Mos i humb