23:26 / E Mërkurë, 14 Shtator 2022 / AR

Disa arsye pse seksi është më i mirë kur bie shi


Derisa nuk ka asnjë kohë të ditës apo stinë të vitit që s’mund të bëhet seksi, sezoni i shirave duket se ka atë ndezje shtesë për aktivitetet midis çarçafëve!

Pse është kështu? Zbulojeni!

Keni nevojë për ngrohtësi

Trupat e lagur bëjnë thirrje për disa veprime dhe ju dëshironi që partneri juaj të lëkundet natën! Me shirat që bien jashtë, të shoqëruara nga stuhi dhe vetëtima, keni nevojë për shiun e dashurisë brenda dhe një ambient komod perfekt për një seancë të bukur dashurie.

Mot i këndshëm

Shirat e bëjnë motin të këndshëm dhe njeriu ndihet mjaft i relaksuar për të kënaqur dëshirat trupore. Me erërat e buta që fryjnë dhe pikat e vogla të shiut që ftohin të gjithë atmosferën, probabiliteti është që të jeni të nxehtë dhe të etur për të bërë seks.

Uji dhe zjarri

Kur shiu i fortë përplaset me nxehtësinë e krijuar nga pasioni i dy trupave, vetëm seksi mund të ndodhë! Seksi bëhet më kuptimplotë dhe i këndshëm kur forcat e natyrës përplasen për të krijuar magjinë!

Rroba të lagura

Trupi i njeriut, kur mbulohet me rroba të lagura, bëhet formulë për zgjimin seksual. Kush nuk e do partnerin e tij plotësisht të ngopur dhe që nxjerr sensualitet pa u përpjekur? Është një pamje për të qetësuar shqisat tuaja, për të mos përmendur edhe për të vepruar sipas saj.

Sezoni perfekt

Sezoni i thatë mund të jetë shumë i thatë, i nxehtë dhe i djersitur për shumë njerëz, kështu që seksi zë vendin e dytë në listën e tyre. Sezoni i haratamit mund të jetë gjithashtu shumë i ftohtë, ndonjëherë, saqë hezitoni të hiqni rrobat. Prandaj, stina e shirave duket një dhuratë e përkryer nga natyra për të hequr dorë nga të gjitha frenimet tuaja, për të relaksuar mendjen tuaj dhe për të menduar vetëm t’i jepni kënaqësi partnerit tuaj dhe të nxirrni të njëjtën gjë për veten tuaj.

Muzikë

Jeni të prirë për muzikë? Epo, cili sezon tjetër ka aq këngë të dedikuara për romancën sesa sezoni i shirave? Dëgjoni çdo gjuhë të botës, ajo do të ketë këngë kushtuar shiut dhe romancës, shkruan punchng. Muzika thjesht shton kënaqësitë e momentit dhe i jep një ambient të veçantë gjithë atmosferës, duke e bërë atë të duket si fantazi e realizuar!