08:24 / E Shtunë, 24 Shkurt 2018

Disa ide për dhurata dedikuar personave që e pëlqejnë hapësirën kozmike (Foto)

Nëse ata brengosen më shumë për NASA-n më shumë se sa për jetën reale, duhet të mendoni për një dhuratë që lidhet me hapësirën.

Por mos u brengosuni sepse miku juaj nuk është i vetmi, për arsye se ka shumë njerëz të cilët pëlqejnë më shumë hapësirën kozmike sepse jetën reale.

Më poshtë mund të gjeni disa nga dhuratat të cilat mund të jenë ideale për ta dhe të bëjnë ata të lumtur:

Të fundit