17:06 / E Diele, 15 Shtator 2019

Disa mënyra për ta mbajtur gjallë shkëndijën e dashurisë

Gjetjet dhe hulumtimet sugjerojnë që ne mund të rindërtojmë ose forcojmë dashurinë duke i pasur parasysh këto gjëra:

Bujarinë: Të jesh i dobishëm dhe i vëmendshëm, duke i kryerë edhe ti disa obligime në mënyrë që ta lini partnerin tuaj të pushoj.

Pozitiviteti: Përqëndrimi në cilësit pozitive të partnerit tuaj dhe duke e shprehur dashurinë tuaj vazhdimisht.

Të jeni bazë e sigurt emocionale: Duhet ta lejoni partnerin tuaj që të vi te ju nëse ka probleme emocionale, dhe te ju ta gjejë mirëkuptimin dhe mbështetjen e duhur./Indeksonline/.