15:03 / E Hënë, 20 Janar 2020

Disa ushqime të mëngjesit, që ju bëjnë energjikë

Është e mundur që të bëni ushtrime në mëngjes, që e tërë dita t’ju shkojë me shumë energji.

Nuk ka nevojë të turturoni veten me stërvitje të mundimshme, mjafton të bëni disa ushtrime të shpejta dhe të thjeshta, madje edhe në shtrat, shkruan Indeksonline.

Këto do t’ju ndihmojnë që të zgjoheni duke u ndier të freskët dhe plot energji.

Poza e fluturës

7 Ushtrime të Mëngjesit që Do t'ju Bëni të Ndiheni Energjik E Ditë

Përsëriteni 10 herë.

Poza e foshnjës së lumtur

7 Ushtrime të Mëngjesit që Do t'ju Bëni të Ndiheni Energjik E Ditë

Qëndroni në këtë pozë për 5-10 frymëmarrje.

Gjysëm urë

7 Ushtrime të Mëngjesit që Do t'ju Bëni të Ndiheni Energjik E Ditë

Përsëriteni 3 herë, rrini nga 30 sekonda.

Trajnoni qafën dhe shpatullat

7 Ushtrime të Mëngjesit që Do t'ju Bëni të Ndiheni Energjik E Ditë

Përsëriteni 3 herë me secilën dorë.

Përfundoni me frymëmarrjen përmes hundës

7 Ushtrime të Mëngjesit që Do t'ju Bëni të Ndiheni Energjik E Ditë

1. Shtrihuni në shpinë, në shtrat.

2. Relaksohet trupi juaj.

3. Filloni të merrni frymë përmes hundës./Indeksonline/