22:46 / E Hënë, 11 Qershor 2018

Disa ushtrime për krahë!

Ushtrimet janë bërë të zakonshme nga shumë persona të cilët sidomos në kohën e verës dëshirojnë ta kenë trupin në formë dhe të shëndoshë.

Po, për këtë nevojitet një diciplinë e jashtëzakonshme, transmeton Indeksonline.

Ushtrimet përveç palestrës, mund të bëhen edhe në shtëpi apo në natyrë, por  ajo që është me rëndësi është përkushtimi.

Në një video mund të shikoni disa ushtrime për pjesën e trupit e sipërm ‘Krahët’, pjesë kjo që është tejet e vështirë, andaj duhet pasur kujdes me ushtrime.

Më poshtë shikoni videon: