08:47 / E Mërkurë, 31 Korrik 2019

Disa ushtrime që të keni një shpinë më të gjerë

Nëse përqendroheni vetëm në gjoks derisa stërviteni në palestër dhe nëse mendoni se kjo do t’ju jap një pamje të gjerë, gaboheni.

Ky trajnim mund të ju jap një çekuilibër të muskujve në vend të formës që kërkoni, kështu që është e rëndësishme të mbani mend të zhvilloni tërë pjesën e sipërme të trupit tuaj.

Stërvitja e shpinës ka shumë përftime, pos në aspektin shëndetësor, por iu bënë edhe me të pamshëm.

E tërë çka duhet të bëni është të zgjedhni ushtrime të duhura, t’i kryeni ato në mënyrë sistematike, dhe rezultatet nuk do të mungojnë, transmeton Indeksonline.