08:28 / E Mërkurë, 04 Dhjetor 2019

Disa ushtrime të thjeshta që iu ndihmojnë të dobësoheni

Mësoni ushtrimet themelore të jogës për humbje të indit yndyror në bel, muskuj më të fortë të barkut dhe të vitheve.

Ky set i shkurtër është kombinim i mirë për qëndrueshmëri dhe forcim të kërdhokullave.

Instruktori në këtë video-xhirim nuk përgjigjet për lëndimet e mundshme gjatë ekzekutimit të ushtrimeve, nuk rekomandon t’i bëni ushtrimet nëse para pak kohësh jeni operuar apo keni shëndet më të dobët.

Ushtroni deri në kufij të mundësive dhe fleksibilitetit, pa lëvizje të vrullshme.

Ushtrimet janë të përshtatshme për personat e rritur, të cilët dëshirojnë të djegin kaloritë e tepërta. Me atë rast do të forconi trupin, do të dukeni dhe ndiheni shëndetshëm.